Wat anderen zeggen over Gitaar"Ro"We hebben Ronald gevraagd om onze ceremonie muzikaal te begeleiden met zijn gitaar. De samenwerking was erg prettig, suggesties van onze kant werden enthousiast opgepakt en toegevoegd aan het repertoire. Ook heeft hij mij geholpen met het voorbereiden van het zingen van een liedje, zijn begeleiding en betrokkenheid was erg fijn want ik vond het erg spannend. Ronald gaf echt een mooie toevoeging aan onze ceremonie en niet alleen wij, maar ook onze gasten hebben genoten van de muziek. 

Carmen en Chris , bruiloft
14 september 2019Op 15 november 2019 verzorgde Ronald tijdens ons symposium in de Gasthuiskapel de muziek bij binnenkomst en in de pauze. Professioneel zoals hij dit deed, ondanks het  rumoer van de binnenkomende en pratende gasten.
Aan het begin van de avond had hij even het podium en bracht hij het nummer "Tears in Heaven" ten gehore aan een ademloos luisterend publiek.
Chapeau........hij is een vakman.

Symposium VPTZ Bommelerwaard

15 november 2019


Tijdens de nieuwjaarsreceptie in MFC de Steen Heerewaarden heeft Ronald gezorgd voor de muzikale invulling van de middag.
Deels volgens repertoire en deels uit de losse pols. Wat er juist voor zorgde dat zelfs het taaiste publiek al zingend en klappend de dag heeft afgesloten.
Bedankt en tot snel Ronald!

Martin Cocev, MFC de Steen Heerewaarden
5 januari 2020


"Jouw muzikale bijdrage maakte de kerstborrel nog mooier, dankjewel Ronald"
Jeanette van Haaften

Damessocieteit de BommelLo Zaltbommel
14 December 2022